Berichten
Kitiwat Intertex

Netcap in Thailand

Onze Thaise distibuteur Kitiwat Intertex heeft recent een prachtige CIMC Trailer opgebouwd voor Sumisho Global Logistic (SGL). Deze trailer zal ingezet worden voor het transport van coils.

Lees meer »

IAA Hannover 2018

Netcap neemt deel aan de 67e IAA Nutzfahrzeugmesse (22/09 – 27/09). Wij presenteren daar een Netcap systeem op een Varioframe en introduceren tevens ons nieuwe kopschot. U vindt ons op stand C65 in hal 25. Neem contact met ons op voor meer informatie

Lees meer »

Netcap leverbaar op uitschuiftrailer

In samenwerking met onze klant Nooteboom hebben we een 21,5m schuifkap ontwikkeld die enorm gemakkelijk te bedienen is. Het afdekken van een gewone 13,6 trailer is niets bijzonders, maar wanneer een dergelijke trailer met 7 meter wordt uitgeschoven

Lees meer »

Netcap nu nog sneller te openen

Momenteel bieden wij als optie voor het sluiten van het systeem tegen het kopschot onze zogenoemde Quicklock. Zoals de naam doet vermoeden zult u ervaren dat een Netcap hierdoor nog sneller is te openen en te sluiten.

Lees meer »

Netcap XXL project

In nauwe samenwerking met de Duitse zwaar-transport onderneming Hegmann Transit GmhH heeft Netcap een LPS schuifkap ontwikkeld voor een Doll Panther oplegger. De schuifkap is circa 25 meter lang.

Lees meer »