Bijzondere Netcap-huif

Netcap en Nooteboom gaven geïnteresseerden, net voor de lockdown van  afgelopen december, de mogelijkheid een Nooteboom Teletrailer – voorzien van Netcap-huif – te bekijken bij Van Rijssel carrosseriebedrijf. Van Rijssel is als vaste partner betrokken bij deze bijzondere opbouw. Het is gelukt om in deze tijden, waarin grote evenementen niet mogelijk zijn, toch een informatieve en veilige presentatie neer te zetten.

Het concept van een huif-op-uitschuiftrailer zorgt voor een steeds groter wordende vraag. Om deze reden is gezocht naar een passend alternatief om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden. Ook heeft Netcap een video laten maken voor bedrijven die, gezien de huidige omstandigheden, niet in de gelegenheid waren langs te komen. Bekijk hier de video door op onderstaande foto te klikken:

Ruim drie jaar geleden (2017) ontwikkelde Netcap een methode waarbij het mogelijk is om een uitschuiftrailer op een zeer eenvoudige manier te overkappen. De trailer wordt hierbij voorzien van zowel een huif alsmede afdekvloer. Er wordt een dubbel railsysteem toegepast waardoor zelfs in de maximale uitgeschoven stand er rails-overlap is.

Hierdoor kan het systeem ten alle tijden op- en neergerold worden door één persoon. Ook ligt er een uitschuifbare vloer in de trailer waardoor ook het ontstane gat bij het uitschuiven afgedekt wordt. De lading ligt hierdoor beschermd tegen weersinvloeden. Een ander voordeel van dit concept is dat er een enorme tijdswinst ontstaat na het uitschuiven. In slechts een minuut tijd na het uitschuiven, kan lading van meer dan twintig meter worden afgedekt.

Contactinformatie

Neem contact op

Tel: +31 (0)478 51 53 73
Fax: +31 (0)478 58 26 94

Contactgegevens

Bezoek onze webshop

Koop Netcap-LPS onderdelen direct in onze webshop

Ga naar de webshop